Operalunch med konsert

Igår var fantastiskt! Musiken var underbar och avslutades med en lagom pigg Mozart. Plötsligt upptäckte jag att jag satt och nickade med i musiken -- tantvarning -- så jag slutade. Men det var medryckande, glatt, men inte ADHD på det viset som Mozart kan vara. Humoristiskt är nog rätt ord. Han slutar jag allt på samma vis (ni får höra det i huvudet för det kan jag verkligen inte beskriva!) och på nån av satserna använde han 2-3 av sluten och fick det att låta som om det skulle komma ett till, som inte kom. Haha, då skrattade han i sin himmel.
Maten var som vanligt suverän, fast Mikael sa att han hade kunnat äta nästan vilken sallad som helst hellre än den vi fick, "med en död fisk i". Och jag som trodde jag hade valt bra... Jaja, gravad lax är inte för alla. Och levande fisk hade för den sakens skull inte varit bättre, säger jag bara.

P.S. Biljetterna kostar 180:-/styck och då ingår sallad (bröd, måltidsdryck, kaffe), sittplats och konsert. Det är värt det på alla sätt och vis (vad kostar en biobiljett, Fanta och lite popcorn, eller ett kilo lösgodis från gubben på hörnet om man är mer ekonomisk). Köp biljetterna på plats eller på ticnet.

Inga kommentarer: