Tråkigt och roligt på samma gång

Tog nytt foto till ID-kort. Tråkigt och roligt på samma gång. När jag ser mig i spegeln tycker jag att jag är snygg (och idag, med mascara och allt var jag till och med jättesnygg! =roligt) men när fotot kom såg jag gammal och tjock ut. Tråkigt. Undrar om jag inte ser mig i spegeln som jag egentligen ser ut, utan som jag tycker att jag ser ut. Kan inte ni också se mig så?

Sen skaffade jag mig tid för synundersökning hos optikern. Har redan gjort koll inför körkortet, så jag visste att jag har fått sämre syn. Tråkigt att behöva lägga ut pengar igen, bara ett år efter att jag bytte senast! Men roligt med nya glasögon. Fast jag har inte tröttnat på de "gamla" jag har än...

Sen släppte pappa av mig på Knalleland. Skulle försöka använda mina kuponger. H&M: Massor av härliga vår- och sommarkläder. Roligt! Provrummet: För tjock för strl 46! Förfärligt tråkigt!!!!! Har nog gått upp nästan allt jag gick ner med Sten Sture förra eller förrförra året. Har 3-6 kg kvar, jag har inte vågat väga mig på sistone och jag minns inte vad jag vägde som mest. Såna siffror minns man inte så gärna. Jag vet att det sägs att ME-patienter är särskilt känsliga mot kolhydrader, och detta verkar ju verkligen bevisa det! Men jag vill inte tillbaka till ägg och bacon, och bli allergisk mot ägg igen.

Hade några kuponger till KappAhl också (man är ju sociaist och har MedMera-kort, hrm). Provade ungefär 800 plagg där. Gissa hur ont jag kommer att ha i vänsterarmen imorgon! Det är t o m jobbigt att ha den mot skrivbordsstolen och skriva på tangentbordet... Hur som helst, efter tre rundor med 10 plagg i varje (tråkigt -- och svettigt och jobbigt!!!) kom jag därifrån med massa saker. Hade fått 25-30% rabatt på hälften av grejerna (=roligt). Bra saker. Roligt! (Som faktiskt inte var onödiga, eftersom jag har gett bort många av sommarkläderna i den storleken jag är nu...) Så kommer jag till slut hem, 90 år gammal (tråkigt), och visar mamma. Hon säger att jag ser tjock ut. Tråkigt. (Hon är inte elak, jag vill veta om jag ser fläsko ut i nåt och inte ser det själv!!) Vet inte om det är kläderna eller att jag faktiskt ÄR tjock. Tråkigt.

(Provade förresten en H&M-blus som jag har sett att syrran har likadan Hon har säkert strl 36. Jag var för tjock för 46. Det är deppigt idag!)

2 kommentarer:

Rob & Ellen sa...

Vilken blus då? Vem vet, jag kanske har 42???

Monica sa...

I hear you! Men du är ju jättefin, inte alls tjock. Det har jag sett själv för inte alls länge sedan. Och du har skrivit en massa bra saker här de senaste dagarna, så nu är det bara för dig att lyssna själv också. :-)