Blå -- är en fin färg!

Är blå idag, men inte blå som igår utan blå som i hav och klarblå himmel, välsittande snygge-kavajer från Joy och mina nya jeans från MQ och.... Ja, ni vet själva vad som är blått och flott. Kanske var det så att blå igår kunde leda till blå idag. Jag sörjde ut en del saker och kom fram till andra, som gör att saker fungerar bättre, både i min hjärna och i mitt liv.

Gud har dessutom välsignat mig storligen! Jag började undersöka Shurgard och annat igår, inför flyttningen till Stockholm. Jag ska ju förvara mina saker tills jag flyttar på riktigt, när och vart det nu blir. Shurgard i Handen hade väldigt bra och snabb service, men 9 kvadrat kostade typ 1600:- i månaden. Lite dyrt.

Men min mor är ett Herrens redskap. Hon hade sett att bostäder i Borås hade ett källarförråd på 11 kvadrat ledigt för 321:- i månaden. JAG FICK DET! Från 1 maj dessutom! Så nu ska jag börja röja och besluta vad som ska flytta med till mitt nästa liv och vad som har tjänat mig väl men har tjänat ut sin roll.

Hittade också en lägenhet (en 2:a med arbetskök, precis som jag vill ha!) för 2002:- i månaden, men det har inte ens varit visning än och den har ändå gått upp från 495 000:- till 800 000:-. Så det kan man ju glömma. Vill inte riskera att förlora flera hundra tusen på en eventuell bostadsbaisse i höst. Men jag kanske kan hitta nåt till efter sommaren, så att jag slipper bo inneboende tills det eventuellt blir tal om att flytta ihop med nån eller så. Det är så spännande!

Inga kommentarer: