Definitionsfråga

Detta plagg säljs på Tradera som klänning.



Själv tycker jag det är en top snarare än en klänning om ärmarna är längre än "kjolen".

Men min åsikt är tyvärr inte vad som räknas.

Trots att jag precis fått poäng hos Sifo för att berätta för dem om min åsikt.

De frågade bland annat om Sverige skulle gå med i Nato. Förstår att man inte kan vara riktigt så aktuell men ändå. Antar att det inte heller sitter bra om man frågar Var det rätt att Sverige redan har beslutat att gå med utan att fråga dig?

Tur man har en blogg så man får ha åsikter helt fritt och Influence vem man behagar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Well... angående den så kallade klänningen så är det väl fritt fram för den som så önskar att bära den med tights eller långbyxor till. Eller avstå från att köpa. Vad andra har på sig är ju inte min sak att godkänna eller förfasas över.

Beträffande Nato så har vi ju inte direktdemokrati i Sverige, dvs vi kan inte förvänta oss folkomröstningar i alla viktiga frågor som dyker upp under mandatperioden, utan våra valda representanter är betrodda att ta beslut för oss alla. För egen del har jag dessutom röstat på ett parti som länge har förespråkat medlemsskap i Nato så jag kan ju inte på något vis påstå att jag känner mig överkörd eller förd bakom ljuset. Möjligtvis kan jag förstå om man känner så om man röstat på s - de har ju gjort en tämligen snabb 180-graderssväng i frågan!

//Sofie

Anja Olergård sa...

Visst kan man börja "klänningen" med vad man vill till den. Men då blir det ju en topp, som jag sa.

Jag tycker verkligen inte att vi borde ha folkomröstat om NATO! Tyckte det var det överlägset ända rätta att gå med nu. Men jag reflekterar snarare över att frågan inte blir neutralt ställd om man frågar Var det rätt att vi redan har ansökt?