Nobel 2019, kungliga klänningar

Drottning Silvia hade en Elie Saab som hon dessutom burit tidigare i år i Libanon (han är därifrån). Den här fordrats för att inte vara genomskinlig och dessutom har slitsen gjorts mera kunglig. Jag brukar älska Elie Saab, men denna var jag inte särskilt förtjust i. Nån tyckte att hon hade spillt kaffe på klänningen. Själva människan Silvia är ju alltid tjusig, oavsett vad hon har på sig, så riktigt låga poäng kan hon aldrig få. Men denna gången får hon bara 3/5.





Victoria. Svensk designer. Jättedjärv, svart var modernt på Nobelfesten i år och även det voluminösa, 3D kallade munkarna det. Jag gillar att hon är så djärv. Hon är ju ändå blivande regent och ska i framtiden vara värd för världens största fest. Jag tyckte personligen inte att klänningen var särskilt snygg, även om jag beundrar kreativiteten i den, så hon får 4/5.



Sofia. Okej. Tyvet faller fint, det är väldigt populärt med såna där Bardot-axlar. Men de hamnade på nåt vis lite snett. Det känns som fluffigheten skulle suttit nån annanstans. Också bara 4/5.


Madeleine. Den kvinnan alltså. Hon är snyggast varenda Nobelfest. Och attiraljerna var så perfekt avvägda, och de där knapparna bak och som kom som en överraskning. Klänningen är helt makalöst vacker. Och dyr, för inte ett veck syns så långt ögat kan nå. Amerikansk designer jag inte minns namnet på. Det fluffar sig där bak och det hade jag velat se mer av. Solklar 5/5 och kvällens vackraste. Inte för att jag har sett alla 1359 gästerna, men det där går inte att klå.

Inga kommentarer: