Dagens sorgliga gapskratt

Jag beställde receptförnyelse på Alvedon och Ipren. Världens vanligaste piller. Akka lovade att de skulle finnas på Apoteket idag, så jag tog kometen för att hämta dem plus ett paket som centrala Apoteket förberett med andra receptbelagda mediciner.

Tror ni de hade lyckats att skriva dessa två recept? Nej, det fanns bara Alvedon.

Jag började faktiskt gapskratta på Apoteket. Kan vi börja begära tjänstemannaansvar i vården också? Akka blir skyldig mig tiden och energin jag får slösa för att rätta till deras misstag. Jag tar 1 000:- i timmen. Dessutom hade läkaren, inte min ordinarie, ändrat doseringen och jag tror att hen bara har blandat ihop doseringarna. För den som idag stod som dosering på Alvedon stod förut på Ipren.

Hur kan man lita på vården när vem det nu är inte kan klara av en sån enkel sak. Deprimerande. Pinsamt!

2 kommentarer:

Harriet Klarin sa...

Träffade J som sa att dagens arbetspass på apoteket var förfärligt, de var underbemannade och hade extra många kunder.
Ursäktar inte Akkaläkaren. Det ÄR en regel, inget undantag, att det står fel på Akkas recept.
Men varför ringer du inte efter hjälp från oss, vännen? Du vet att vi kommer ilande.
modren

Anja Olergård sa...

Jo, jag tänkte på att fråga pappa, men då skulle jag behöva gå mellan apoteket och Kina och det var för långt. Eller, jag hade ju kunnat ge honom mitt idkort och mitt visakort och bett honom ränna runt på fyra ställen i centrum... Men jag är faktiskt glad att jag åkte. Det luktade fantastiskt på vägen hem av utslagna blommor osv. Och eftersom jag blev så hemskt dålig förra gången så tänkte jag passa på en sista gång. Men det är så trevligt att få regndroppar i ögonen och sol eller vind i ansiktet, lukta på blommor osv. Jag vet inte om jag kan sluta. Jag ska bara...