Pantones färg(-er) för året 2016

Rose quartz och Serenity är årets färger. Redan har varenda inredningstidning haft rosa soffor på framsidan men jag tror inte det blir vår grej. Men här kommer lite inspiration för dem som gillar pasteller. Jag gillar mer färg, men kan ändå njuta oerhört av hur perfekta nästan alla färger är, förutom kanske senapsgult och spybrunt. Låt mig presentera kärleksparet för 2016:

3 kommentarer:

Harriet Klarin sa...

Suck. Färger är bara så vackert.
Funderar seriöst på att måla en tavla. Med slösande färg.
modren

Anja Olergård sa...

Ja, färger är svindlande vackert. Och grupper av färger, som detta inlägg eller liknande, är det bästa! Att se på färgerna i en gemensamhet. Det är ju det jag älskar med att sortera tvätt. Färger i grupper. Mmm.

Monnah sa...

Åh, så fint! Tack. Det är tydligen ÄNTLIGEN dags för Blekingesömmens återupplivande. De säljer handbroderade mästerverk på second hand-butiken i Karlskrona för små spottstyver och jag blir alltid ledsen då jag ser det. Å andra sidan är jag lite allergisk mot "hoarding" och har inte riktigt upptäckt hur man ska kunna införliva denna ädla hantverkskonst i inredningen utan att det ser ut som att man är en 90-årig dam med svettringar under ärmarna på polyesterklänningen...