Dagens spåord

Tror att rosa och koppar kommer stort i år. Uppmjukat med andra färger eller hårda former så det inte blir snuttigt.

Fast å andra sidan så har folk redan mässingsljusstakar för tusentals kronor, och marmorbord för tiotusentals kronor, så jag vet inte hur de ska göra. Folk å folk. Inredningsbloggarwannabes på Instagram.

5 kommentarer:

AL sa...

Gillar inte trendfärgerna i år, det känns som varianter på samma tema som vi sett senaste åren. Tonårsrum. Men jag gillar dina inlägg om "ytligheter" är roligt att se andras urval, då tvingas man tänka och begrunda sina egna.

AL sa...

Tvingas var kanske en aning starkt, menade mer "då kan man ta chansen att"

Anja Olergård sa...

Jag vet inte nödvändigtvis att mina val är något jag särskilt gillar. Det är nog mer att de säger nåt till mig, fint eller fult eller kanske bara "let's agree to disagree". När jag upptäckte att min passion var litteraturteori var när vi hade läst en bok andra terminen och jag tyckte inte alls om boken. Men jag insåg att den var välskriven, fascinerande, hade massor av budskap. Då gick det upp för mig att konst nog är menad att få oss att tänka, känna, ta ställning, inte att inte reagera alls. Fast sen är jag ju inte en upprorsmakare av naturen, så om man försöker vidga samhällets gränser för mycket så kan jag bli provocerad av det bara för att jag tycker det är onödigt att SKRIKA när man kan använda sina vanliga ord.

AL sa...

Precis därför är dina bildkavalkader underhållande med sina röda trådar (en färg, en stil, en prinsessa...) istället för "låt mig presentera min smak" som så många vad-var-det-du-kallade-dem? intedningsbloggarwannabes? sammanställer. är roligt att se diverse flärd när det är så lite av den varan IRL här :)

Anja Olergård sa...

Flärden verkar ha flyttat till internet. Jag har i alla fall inte heller sett nån.