Sovit färdigt?

Vaknar exakt när sömnpillret gått ur kroppen, fast jag borde sova sex timmar till. Skumt. Varför hör jag Mikael? Sticker fingrarna i örondn, tomt. Har glömt öronpropparna. Jaha, då blir det att ta ett sömnpiller till och somna om.

3 kommentarer:

Maria sa...

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Trodde jag lätt det då ingen annan jag känner gör det. Det är då skönt att plus in propparna djupt in öronen när man går och lägger sig och verkligen stänga ute alla sökande ljud. Sover så mycket bättre och djupare när du är helt tyst. Ibland för jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

Anja Olergård sa...

Jodå, jag ser supersexig ut i både öronproppar och ögonmask. Har små örongångar och många sorter har skavt och jag har provat många. Mina favoriter är från Claes Ohlson, och har ett färgstarkt runt plastetui i paketet. Kostar 29.90:- för fem par tror jag. De passar mig bäst och jag kan verkligen rekommendera dem. Hoppas du gillar dem också, man vill ju ha sin skönhetssömn...

Maria sa...

Tack för tipset. De öronpropparna ska jag ta och testa. Nu när det är sommar sover jag också med ögonbindel. Så skönt med mörker och tystnad när man ska sova.