Lite väderklagomål kanske?

Jag har verkligen fått spatt. Jag kollar vädret i mobilen säkert tio gånger om dagen. Njae, kanske bara 5-6, men ändå ett helt orimligt antal. Mikael tycker att vädret finns rätt utanför så att man kan kolla det där. Det är ju också en poäng. Men jag kollar i telefonen. Dessutom har jag en underlig app, för ibland står det Årsta, ibland Tyresö, ibland Stockholm. Men aldrig Västerhaninge.

Hur som helst, igår stod det att det var 24 grader varmt. Låter väl rätt OK?

Men det var 92% luftfuktighet! Och ändå regnade det inte!!

Gissa om jag inte var nöjd. 24 grader får det vara kring Medelhavet, om man kan doppa sig i sagda, så fort andan faller på. Eller i Sverige, om vi inte måste ha sol och "regn" på samma gång, Allt regnet sitter i luften, liksom. Helt sjukt. Tål folk verkligen det här vädret?

Då är det till och med bättre med november. Kanske.

Nä, nu ska jag ut och sätta mig på framsidan igen. Fick ränna in och ta fram datorn, koppla in den och bestämma vilket nytt kontaktkort jag ska ha eftersom de har tagit bort mitt gamla och sen köpa det och stoppa i visakortet i dosan (var är väskan? kuta runt i lägenheten) bara för att inte komma på hur man skickar ett stoppat sms en gång till. Så jag fick skriva om handlingslistan till Mikael. Hoppas han har lärt sig vid det här laget vad crfr är. Brukar skriva det med mellanslag, men mellanslag (eller kommatecken) var lyxvara den här gången och fick inte vara med på det här stresssms:et.

Puh.

Grr.

Apropå att pengarna är slut på telefonen så har tydligen min telefon ibland surfat via Telenor. Jag surfar ALDRIG någon annanstans än hemma, så det borde bara ha gått på hemmanätverket hela tiden. Och det är inte lika lätt som på min gamla telefon att spärra, men nu ska jag gå ut och försöka.

P.S. Ute, inte i solen, där går det att vara. Vi har nog 92% luftfuktighet i köket också.

Inga kommentarer: