Oförrättat tarv

Ja, så har man då varit i 4-5 skoaffärer till. Hittade bara ett par som var snygga, och kostade 349:-, men som inte satt snyggt. Det blev ett litet Kajsa Anka-utpet på sidan av skon. Och så ett par som var jättebra men som kostade 699:- och det tycker jag är för dyrt. Så nu får mina gamla skor räcka i 10 år till, eller i a f tills jag kommer till en metropol av dignitet, som kanske har fler affärer eller större utbud. Suck.

Däremot "råkade" jag köpa två kavajer på Joy-rean. En röd i manchester med mycket roligt snitt för 249:- (ist f 799:-) och en beigerutig för 299:- (ist f också 799:- tror jag det var). Trevligt!

På KappaAhl hittade jag en del snyggt för bara 99:-, men jag såg tragiskt nog ut som en val.

Blev också så slut av 2½ timmes shopping idag att jag inte ens orkade le. Men nu har jag hämtat mig någotsånär. Mat funkar bra. Rotmosrester med prinskorvsrester. Mmm.

1 kommentar:

Monica sa...

Lycka! Jag hittar i princip aldrig något kul att ha på mig (mitt eget fel med för höga krav och för släpphänt kroppshantering). Ja, om man inte räknar tunikor för 2400 kr och skor för tusenlappen och koftor för 1500... Varför ska de snyggaste grejerna alltid vara för dyra??!