Grattis på alla hjärtans dag!

Jag minns inte längre, men det är nog inte roligt att vara singel på just Alla hjärtans dag. Jag är så lyckligt lottad som har Mikael!

Vi firade idag och jag sa igår att jag inte orkade åka hemifrån. Jag vill fortfarande åka och äta där han friade men då måste man ju åka in till stan. Men jag hade fått kinamat på hjärnan och när jag kommer upp idag så ser jag bordet fullt dukat med nio rätter! Allt från sushi och vårrullar till friterad banan. Och inte nog med det, han hade köpt en fet bukett tulpaner, en flaska vin, tänt ljus. Och sen hade han köpt en present, det var ett sånt där pocketpack med fyra noveller om kärlek. Så söta små böcker och lagom långa för att jag ska klara av att läsa dem. Och världens sötaste ask praliner från Lindt. Och tre lotter som han fått på jobbet. Sen hällde han upp en godisskål till mig och en till honom. Och inga Polly i min.

Å, vad lycklig jag är. Har varit lite deppig på sistone, för massa småsaker som inte i sig är så farliga en och en, men jag har ju redan storm i mitt vattenglas. Så det var så trevligt att bli riktigt uppvaktad idag.

5 kommentarer:

modren sa...

Sicken romantiker han är! Men vin???
modren

Anja Olergård sa...

Alkoholfritt från matbutiken. Såklart.

modren sa...

Såklart. Äter ni verkligen sushi?
modren

Anja Olergård sa...

Jag har bara ätit sushi en gång förut och gillade det inte. Trodde laxen skulle smaka gravad men nej. Nu fick vi bara två bitar, den ena vegetarisk och den andra med en pyttetunn laxtopp och den gick ner. Åt som jag äter sill på jul, för att det är spännande med variation.

Monica sa...

Så fantastiskt! Grattis!