Mini eller maxi?

Är mer trött än jag vill. Orkar inget annat än glo på Pinterest. Men hittar dagens skratt. Denna klänning ska tydligen vara minimalistisk? Kinesisk firma, de har nog inte lätt med språket.



När jag köpte brudklänning från Kina stod det slida på massa klänningar. Har fortfarande inte kommit på vad de menade att det skulle stå. Engelska slide är ju inget som har med klänningar att göra. Jag skrev till dem att ni skriver vagina på massa klänningar, men de där kinasajterna är inte kända för sin kundtjänst så det hände såklart inget.

Men kul i alla fall med minimalismen.

Förresten, när jag var i Barcelona på 80-talet köpte jag nåt bakverk som killen varnade för och sa Very cold! Jag vet att varm heter caliente så jag fattade vad han menade. Det gör man väl också även om man inte kan spanska. Ett bakverk är antagligen inte iskallt.

Förresten, när Mikael sa nåt härom dagen som jag inte hörde, svarade jag med Quoi? Det behöver man heller inte prata franska för att förstå. Men det är så coolt att han faktiskt kan. Jag svarar ofta Bonjour, mon amour, i telefonen när det är han. Lite kul att kunna rimma på utrikiska och bli förstådd.

2 kommentarer:

Sara sa...

Inte less is more utan more is less?

Anja Olergård sa...

Vilket geni du är! Så måste det vara. 😂