Jul!

Idag är tydligen den officiella (amerikanska...) starten på julen. Efter Thanksgiving är det jul. Själv håller jag i princip med, eftersom det är första advent i helgen. (Håller inte med om att amerikaners version i allmänhet är den officiella). Men, har jag lärt mig först i år, imorgon är det typ jänkarnas enda klämdag och folk shoppar som galningar. Vad hette det -- Black Friday. Sen på måndag är det visst näthandelns tur, Cyber Monday. Ska se om jag kanske ska köpa mig en väggkalender till nästa år och eventuellt en Austen-film till mig själv i julklapp. Problemet är att jag kan komma på fler saker jag kanske "måste" ha -- Bublés jul-CD, en Cullum-CD om jag inte har. Vi får se. Jag får räkna på månadens räkningar imorgon.


Men just det, det här vansinnigt vackra fotot såg jag på fejan och det är reklam för en norsk blomsterbutik som man kan vinna buketten ifrån om man gillar deras sida eller nåt (läste inte så noga för att det var Norge). To blomster hette det nog.

P.S. Jag fick just mitt allra första gifta mig-sug sen jag gifte mig (inte illa att det räckte i drygt två år!): Tänk att gifta sig i december och ha en sån brudbukett. Mmm!

Inga kommentarer: