Åsikter från Pinterest å andra ställen

Jag medger att jag inte är Pinterest-beroende. Än. Går in bara nån gång i veckan kanske. Och fejan kollar jag typ tre gånger om dagen, vet inte hur lång tid det tar. Men inte särskilt länge. Det är lite mer beroendevarning på fejan än på Pinterest, men jag har det under kontroll.

Och idag har jag avslutat min prenumeration på Alex Schulmans blogg. Visst kan han vara lite rolig och/eller intressant nån gång, men på det hela gillar jag honom inte. Det är som att det mesta är bra och så är det några småsaker som jag inte uppskattar och stöder, men så är det så lätt att låta dem slinka med. Och så förändras man tillsammans. Jag vill inte bli mindre lik mig själv och mer lik Alex Schulman. Slutade faktiskt prenumerera på Ketchupmamman av samma anledning.

Men här kan ni få några helt intelligensbefriade åsikter om saker jag såg på Pinterest idag:

Jättetjusigt gör det själv-halsband med how-to på bloggen Bromeliad. Jag ääääääääääälskar det!

Supercool beskrivning av hur man "lagar" krossat pudersmink från Painted ladies. Nästan synd att jag inte har nåt söndrigt smink och kan prova.


Åkäj...

Vår sovrumsdörr går inte att stänga av utrymmesskäl. Ibland skulle jag vilja stänga, när Mikael är vaken och jobbar och har musik på, och mina öronproppar har åkt ur t ex. Det här kanske vore nåt? Fast om en decimeter försvinner på sovrumsväggen kanske det blir för smalt för Mikael att lägga sig? Själv får jag redan gå kräftgång och hålla in magen så jag inte river ner växterna i fönstret... Men detta ser väldigt gulligt ut i alla fall.

Så sant!

Den här skulle man ha på väggen hemma.

Nja, jo...

HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!

Den här har jag glömt var jag såg, eventuellt på Pinterest för en vecka sen, eller nån helt annan stans. Men det är klokt sagt.

Lika klokt det här!

Fast Mikael sliter hårt med både arbete och hem, och att hjälpa folk.

Superbra råd.

Spionlek på födelsedagskalas. Fy sjutton vad kul!!!!!!!!!!

Har på sistone sett rätt många smala personer på Pinterest som visar före och efter med typ 4 kilos skillnad. Snyggare utan, visserligen, men smalhysteri är inte alltid bra. Då gillar jag den här bättre!

Inga kommentarer: