Vilken röta!!!

Mamma har köpt en kjol som är för stor för henne men perfekt för mig. Så hon kom hit med den och en påse plommon.

Själv fick jag ett par svarta skor på posten. Jättesköna, men de skulle varit en halvstorlek större. Grr...

Däremot har jag köpt en Monsoon-klänning i siden med lapparna kvar för £11.50!!!!! En härlig färg nånstans mellan blått och lila. Otroligt pris för en sån klänning. Mikael tyckte den var väldigt fin och undrade när jag skulle ha den (det krävs nåt särskilt tillfälle tror jag), men jag kanske slår till med finklänning på lördag på Pernille & Thomas bröllopsfest. Att överklä sig är inte ett jätteproblem för mig. Man måste ju passa på!

Nu har jag käkat plommon så jag nästan är för mätt för frukost. Men usch, som jag äter så mycket förbjudet läker ju aldrig mitt ansikte ut. Röd och fnasig, det låter nåt, det.

Förresten är vi med hund. Vi fick låna CG:s hund igen ett par dar. Varken Mikael eller jag kunde sova bra inatt så dagen har varit lite konstig. Men nu är de ute och "bondar". Hon bryr sig om möjligt ännu mindre om mig den här gången. Och jag orkar inte bry mig om henne heller, så det går på ett ut.

Usch, det stressar mig att dagarna är så proppfulla. Vi har massor att göra bägge två. Har städat en dos idag, men det blir ju inte så mycket gjort när man kanske orkar hålla på 20 minuter på en hel dag. Nu måste jag vila mig så jag orkar laga middag om några timmar. Tack och lov för trådlöst nätverk i telefonen! Och det är skönt att sommaren är tillbaka efter den regniga härom dagen. 25,4 både ute och inne. Måste kanske måla tånaglarna igen. En dag utan och man tappar sin fåfänga helt!

Puss på er, gossar och flickor. Håll i hatten!

Inga kommentarer: