Nu har jag "shoppat"

Det är rea lite överallt och jag bestämde mig för att shoppa lite skor. Alltså, lägga dem i varukorgen, visa upp dem här, och sen inte göra nåt mer. Det blir så billigt om man shoppar på det viset!

Alla skorna är från Nordstrom, som numera skickar även till Sverige. Men det får jag inte betalt för att säga -- synd va!

Corso Como "Design" sandal, 30% rabatt, nu 624 kr. Kolla på skinnet i fodret -- såna kan man nog vänja sig vid att ha!

Everybody "Anna" ballerina i handsk-läder, 50% rabatt nu 525 kr. De ser sååååå mjuka ut!

Me Too "Polar" pump, 33% rabatt, nu 420 kr. Inte jättespeciella, men man måste ha ett par rejäla högklackade svarta tår med tå och häl för sina vinterbehov. (Det har jag redan, men jag vill hellre ha de här än mina Deichmannpumps...)

Glint "Avalon" sandal, 50% rabatt, nu 350 kr. Man behöver ett par marinblå festskor också. Och om jag har dem kan jag ju behöva en marinblå festklänning.

Stuart Weizman "Logoflame" pumps, 40% rabatt, nu 1403:-. Som hittat :) Och de här är lite mer försiktigt klassiska än de nude lackskorna jag har.

Kork-Ease "Carrie" sandal, 33% rabatt, nu 630 kr. Inget fynd kanske, men de passar för när man är nedklädd, hämtar posten och så, men inte vill ha bara tofflor på sig. En blomma räddar allt.

Corso Como "Soiree" sandal, 30% rabatt, nu 519 kr. Har redan ett par svarta vardagssandaler, men den här innersulan talar till mig. Skorna ser betydligt mjukare och skönare ut än de jag har.

Glint "Amara" sandal, 50% rabatt, nu 420 kr. Om man har såna här skor måste man ju gå på finfest. Vem har fest? Var é brudarna?

Enzo Angiolini "Mielee" läderpump, 50% rabatt, nu 315 kr. Rosa. Det har jag inga. Jo, ett par som är lite små över tårna, så jag ska sälja dem på Tradera.

Nine West "Olga" ballerina, 50% rabatt, nu 295 kr. Söta till jeans, n'est-ce pas?

Seychelles "Caw" sandal, 60% rabatt, nu 210 kr. De här skulle jag bo i på sommaren.

Japp, nu har jag sparat 3160 kr. Fast de sista vill jag köpa i verkligheten. Men jag ska inte. Har redan två par sommarsandaler i typ samma stil (svarta och gröna) så det får räcka. Man bor ju inte precis i Italien där man kan gå i sandaler ett halvår.

Inga kommentarer: