Au pair?


Min bror Johan och hans amerikanska fru Beth har tvillingflickor som är drygt ett år gamla. Beth är advokat (immigration lawyer) och Johan är nåt med ekonomi som jag inte fattar. Beth måste kanske börja arbeta igen och då vill de gärna att en medlem i kyrkan ska passa deras barn. Därför har de bett mig fråga här om det finns nån svensk som skulle vara intresserad av att arbeta som deras au pair.

De söker jobb i både upstate New York och i Washington DC. Just nu bor de i Schenectady, NY. De är trevliga, öppna människor. Beth är halvitaliensk och lagar grym mat och pussas gärna på kinden; Johan är intresserad av sport, politik och ekonomi men är snäll ändå. Deras barn heter Isabella och Mia och är supergulliga och väluppfostrade.

Du kan anmäla ditt intresse till mig på anjaolergard@gmail.com, eller genom att kommentera direkt på det här inlägget (och inkludera ett sätt för mig att nå dig), så vidarebefordrar jag allt till Johan & Beth. En intresseanmälan är givetvis inte bindande i nuläget så ta en chans om du är lockad av USA och två söta barn!

Inga kommentarer: