Thads födelsedag och annat roligt

Thad fick en After Eight och en rain check på barnvakt. Han berättade så roligt att de hade sagt på föräldramötet på dagis att de ofta går till djurparken och vilka djur de får klappa. Men när man frågar Kajsa vad hon har gjort på djurparken svarar hon alltid: "Ja ha klattat bajs." Tydligen är nån intresserad av no 2...

Både hon och Elsa var pusstokiga när jag skulle gå, så kanske börjar de lära sig om killar på dagis, fast de inte har fattat att jag inte är ersättning för det (o-)täcka könet. Men jag tackar och tar emot. Barnpussar är också goa.


Har varit på liten höstpromenad igen. Det var om möjligt ännu vackrare idag (var _vid_ sjön och inte bara med sjön som en nästduksstor flik i periferin). Pappa körde invaliderna till sjön (1 minut) och vi gick på promenad (i 10 min, om det räknas då...)

Mamma har dessutom klätt sig för att passa i naturens höstfärger. Det tackar vi för :)

Köpte synder på ÖB. En butterkaka (få se om den är lika god som den i somras på Vi i VH från nåt bageri i Brandbergen) och tekakor. Usch, att synder ska vara så tilltalande.

Tydligen händer det mer roligt i ens liv när man lämnar lägenheten. (Fast igår satt jag och scrappade i flera timmar, och det var så roligt FAST jag var inne! Förvänta er dock inga alster här. Jag är inte i det stadiet att jag lämnar sånt till offentligheten.)

P.S. Mamma har pratat med Annika S idag. Hon berättar att Lilleman har börjat resa på sig till stående, så att det blir problem när Annika håller honom med fötterna och ska rapa honom. Mammas kommentar till mig när hon berättade det: Hur kan han resa på sig? En sån tung kille? Hur orkar han hålla upp kinderna? :)

Inga kommentarer: