Vilken nationaldag!

Jacquelines dotter Caroline fyllde 12 år idag och jag fick se hennes handskrivna önskelista (tog ett foto som jag hade satt in här på bloggen om datorn hade haft nåt USB-uttag, grr -- och nu, några dagar senare hos Hampus, som såklart har USB-port på datorn, kommer fotot in!!). Överst stod "Få gå in i templet". En sån önskan smälte morfar tempelpresidentens hjärta och han tog sin nyckel och öppnade för en privat dopsession.



Det var Bengt & Inger, mamma, pappa och jag, Aarl Hunter, Jocke, Jacquan och Caroline och deras son Mattias. De döptes för ungefär 75 pers var och det var så fint att få vara med på denna speciella 12-årsdag. Och sicka goa, artiga barn! Till och med killen med vild frisyr var en gullunge inuti!!! När vi pratade om att det är obalans mellan män och kvinnor i templet och att kvinnor inte ens får komma på session i CPH om man inte har med sig egna namn, undrade Mattias varför det var så. Jocke svarade: För att kvinnor är mer trofasta. Det är väl inte heeeeeela sanningen, hehe, och de andra förklaringarna om kvinnors högre medelålder osv till trots, säger han: Då ska jag visa Äldste Hunter att jag kan vara lika trofast som kvinnorna. Och så hörde vi av Jocke om ett samtal med Caroline för ett år sen angående hennes livplaner: "Jag ska gå på mission, för jag tror man kan undervisa sina barn bättre då." Det där om att Göteborg är Sion är fortfarande sant, såklart :), men nog finns det fantastiska ungdomar även här!

Efter denna fantastiska start på dagen åkte jag med Inger & Bengt till Jacqueline för nationaldagsfirande. Go korv (pinfärska bröd måste tilläggas), go dip, go förbjuden lightdricka, goa jordgubbar, go glass, och t o m go laktosfri kärleksmums :) Kul å umgås, även för en asocial person som jag som ju ofta är lite bortkommen i sociala sammanhang.

Här är massa Krylbornbarn i poolen. 29 i vattnet och 25 ute. Kan det bli bättre?



Ikväll ska vi spela spel med Höglunds, Hunters och Hjördis. Ska bli kul. Hejhej.

Inga kommentarer: