Robs "efterrätt"

Efter oxsteken idag hämtade Rob en smörgås, hällde sås på den, hällde på lite olivolja och kryddade med vitlök och åt sedan med kniv och gaffel. Jag tyckte det var så sött och underligt att jag var tvungen att ta ett kort. Ellen sa att om jag satte in det på min blogg skulle hon ta bort det, som någon annan person har gjort med ett annat inlägg, och som jag inte får nämna för vederbörande. Det är VERKLIGEN dags att jag byter lösenord!
Lösenordet är bytt, och fotot är inne :)

Fast före det hade vi varit på ett långt, trevligt besök hos vonB. Väl hemma hittade jag mina solglasögon under ena baksätet i pappas bil. Puh! Ville inte ha slängt 400 spänn i sjön!

Under tiden hade m&p haft people spotting på väg till bröllopsmottagningen för B-son/Fhrs.

Efter sagda middag spelade vi spel -- förlåt, hade staff meeting -- med Hunters och jag vann med 333 på Kasta gris. Mitt sopa-banan-resultat från gårdagens Five Crowns (se bildbevis) ... ... banade vägen för ett rekordresultat i den så ursvenska griskastningen, medan omgång två med Five Crowns var mer så som alla brukar känna igen mig -- med en framtid full av kärlek, om man tror att otur i spel betyder tur i kärlek i alla fall! Konstigt då att det gick så bra för turturduvorna...

[BEORDRAD FOTOREDIGERING AV SPELANDE TURTURDUVOR UTFÖRD]

Här får tydligen endast modellkort sitta :) Och en lydig kvinna är en lycklig kvinna.

1 kommentar:

Anonym sa...

VARNING för att folk inte förstår sarkasm. Du kanske kunde citera lite andra ordspråk stampe har gällande kvinnor och deras plats när du ändå håller på?