Förmlddagstid någon?

Fick två tider till arbetsterapeut på Bragée och som ska handla om pacing. Jag vet vad det är men har väldigt svårt att göra det i vissa situationer och behöver verkligen hjälp med det. Tiderna var i februari och mars och förra mötet med AT var i augusti. Så det går inte precis undan. Så var det med Bragées utlovade väntetid på 1-2 dagar. Känner att med så långt emellan tiderna så är det bara en ansträngning att ha mötet men effekten uteblir nästan för att livet kommer emellan när det är ett halvår emellan.

Men ni kan väl gissa när tiderna var vid det här laget. På förmiddagen.

I ärlighetens namn fick jag en tid till psykolog också. På eftermiddagen.

Men jag får ont i magen numera varje gång jag får meddelande om att nån har skrivit på 1177. För att jag kommer att behöva tigga och klaga och bli ignorerad och t o m gaslightad kan man säga..Att de inte bryr sig om att jag inte kan på förmiddagen utan fortsätter att boka in mig så betyder ju att de inte tycker att det är viktigt, att de inte tror på mig när jag säger att jag inte kan på förmiddagen. Jovisst kan du, här får du en ny tid på förmiddagen. Slit den med hälsan.

4 kommentarer:

Humlan sa...

Nämen vad sjutton??!! När du pratade med läkaren sist hade han ju sagt att du skulle få eftermiddagstider. Fy, förstår att du får ont i magen av att kolla meddelanden från vården😔. Bedrövligt att det är så här.

Kram Humlan 🐝

Anja Olergård sa...

Bragee är en hydra. När man hugger av ett felaktigt huvud växer två nya fram.

Humlan sa...

Huvva! Läbbigt! 😱

Anja Olergård sa...

Nu har jag fått två nya tider på em. Men råkar vara när hemtjänsten kommer (bara 1h varannan vecka så duktigt att pricka in det). När jag skulle byta tiderna fick jag två besök på mottagningen snarare än videobesök. Om de inte är helt inkompetenta så anstränger de sig verkligen för att man ska lessna och säga att jag orkar inte gå hos er mer.