Intervju med mig själv

Läste precis en intervju med en författare och givetvis måste jag sno frågorna och låtsas att nån är intesserad av mina svar. (LDS living jan/feb, s 75)

1.Where and how do you find inspiration?
Överallt. Jag tror att man kan träna sig att tänka kreativt. Pillerill hittade en gång på att man skulle gå en annan väg hem, det får fart på saker inne i huvudet. Eller så kan man läsa en tidning för andra gången och upptäcka nåt man inte såg första gången. Dessutom, eftersom jag typ aldrig kommer utanför huset eller på sin höjd till andra sidan rondellen, så är jag nödd och tvungen att få ut nåt av världen, som inte är de gamla vanliga tankarna om saker här hemma. Hade vi större så hade jag flyttat om mer. Nu har jag bara satt tillbaka lamporna annorlunda sen jag tog bort julgrejerna.

2. If you weren't a writer, what would yu want to be?
Lätt. 1. författare, 2. äktenskapsrådgivare och lyxhustru, 3.universitetslärare i engelska, 4. sångerska, 5. resebloggare.

3.What's you favorite breakfast food?
Hur kan man välja, och utesluta risgrynsgröt med kanel, äggmacka och varm nyponsoppa,  hembakad fralla. Jag vägrar att välja. Men tyvärr tycker jag om bröd lika mycket som jag tycker illa om lever. Så lchf-frukost har aldrig känts särskilt lockande.

4. Of all the books that are out, which one do you wish you had been the author of?
Den nya i serien om da Vincikoden. Gött att vara så rik!!! Annars väljer jag böckerna om kommissarie Brunetti i Venedig. De är ljuvliga. Sen hade jag gärna skrivit dikter, som Hedvig Charlotta Nordenflyckt eller Emily Dickinson. Annars är ju i min smak mästerverket Stolthet och fördom, såklart.

5. What's your guilty pleasure?
Nån bloggade härom dagen om att det är bättre att inte vara så guilty inför sitt pleasure, men inta det med måtta. Ni ser, jag använder inta, så att det handlar om mat, inte skor. För annars älskar jag verkligen att gå i nätaffärer och shoppa loss för några tusen. Önskelistor är cool, då kan man lämna sidan och ändå ha alla sina varor kvar att titta på. Annars bullar, glass, mat, lasagne.

Inga kommentarer: