Alla hjärtans dag!

Alltså. Att fira Alla hjärtans dag med att gå till templet (rättare sagt åka, ursäkta anglicismen) är väl nästan för bra för att vara sant.

Att sen få hemmagjorda praliner (eller som Hassan skulle sagt, affärsgjorda praliner) och en fet bukett rosor och övrigt grönt (och vitt faktiskt) som luktade ljuvligt, gjorde ingenting sämre. Det gjorde däremot C:s stay-ups (som jag snodde utan att fråga eftersom jag hade glömt mina strumpbyxor hemma och inte ville ringa henne på jobbet), som drog sig neråt för varje steg jag gick. Kom in i blomsterbutiken och fnissade som en drogad, och lyfte lite käckt på kjolen åt M, som såg små svarta korvar runt knäna. Men det var säkert charmigt på något fult vis...

Sen åkte vi hem och åt en fantastisk middag bestående av helstekt fläskfilé med pepparsås och ugnsrostade grönsaker (potatisar, morötter, kålrot, lök, vitlök) och lagom kallt vatten (jag har en känslig tand så det är inte att förakta!), vilket var en perfekt "nästan avslutning" på dagen. Det kan väl hända att det blev mer än praliner till efterrätt i soffan... Vulgärt, jag vet, men sån är jag :)

1 kommentar:

Monica sa...

Det låter härligt! Betyder det att du är i Stockholm nu igen?! Eller är det bara en kortis?