I'm it

Blev tagen av Katrin, men alla jag känner som har bloggar (alla fem eller vad det är...) har redan blivit tagna själva, så the buck stops here, om man nu får ge ordspråk ny betydelse.

Mitt ämne var: "Det är jag tacksam för".

Mest av allt är jag givetvis tacksam för evangeliet, för Gud och för att han älskar mig. Sen är jag också tacksam för att jag lever i den här tiden när det finns så mycket värld att upptäcka. Sen måste jag ju säga min familj, inklusive ingifta. Och Elsa och Kajsa, och mina andra änglar som är stora nu, och goda vänner som är som guld, och för fina kommentarer om mig på linkup, och för vackert väder och för god mat och för generösa människor och för skrattets gåva och för livet och Guds tidsperspektiv och för kanelbullar (som inte är mat, det är jag smärtsamt medveten om eftersom jag inte fick äta något annat än mat idag och jag egentligen ville tröstäta en bulle) och för den här sommaren och för glass och blommor och brun-utan-sol (nä, kanske förresten inte) och snygga skor och böcker och Violer.

2 kommentarer:

Helena sa...

Anja,
Jag har hittat dig! Vad kul! Det är så roligt att hitta vänner i cyberspace. Jag har skrattat gott åt dina erfarenheter i Livet. Du är för härlig.
Har du tråkig nu när du är föräldralös kan du titta förbi på min blogg.
www.minasolglimtar.blogspot.com
Kraaam,
Helena

Ps. Är du kvar i VH alltså? Hur länge då?

Villeosagamamman sa...

Kram på dig, käre kusin! Jag älskar dig!