Sån nörd!

Jag ska antagligen köpa ett par svarta kostymbyxor på Tradera. Och en eller två saker till. Men för att vara säker på att det inte är nåt mer jag "behöver" så kollade jag igenom skor i min storlek och kläder i min storlek. Förutom sportskor, det är cultural appropriation. Hittade ett par saker till. Men ska låta det gå tid mellan vill ha och ska ha.

Däremot behövs ingen betänketid för att komma fram till att den här titeln för ynka 10:- absolut vill hem till mig!


Tyvärr orkar jag inte läsa böcker längre (har försökt mig på noveller nu senast men jag orkade 1 1/2 på en månad, och en halv är ju bara bortslösad energi för nu måste jag ändå läsa om den) så denna skulle bara bli bläddrad i. Så jag kommer inte att köpa den. Men åååååå! Tanken på att vara frisk och läsa nåt på Stockholms universitet som jag inte redan har examen i är så lockande att jag tyvärr måste använda klichén berusande om känslan. Jag skulle vilja ha minst en termin i fonetik, en master i litteraturvetenskap och såklart så mycket praktisk skrivning som det går.

Men de här skorna är väl bedåååårande!

P.S. Vill ni göra er vänner med storfotade kvinnor, kalla inte ert skomärke för king size skor. Tur att man inte ser det när den sitter på.

Inga kommentarer: