Min enda kommentar

Jag orkar absolut inte vara politisk just nu, men en sak kan jag inte låta bli att säga. Ni får inte lägga in för mycket i kommentaren, som orsakssamband eller så. Men läs för all del inte in för lite i  kommentaren heller, det förtjänar den inte. Den är på engelska men jag hoppas det går bra. Den allittererar en hel del också. Och lurar en nästan att allitterera där det inte ska vara. Så håll i er.

People who vote watch Dr Pimple Popper.

4 kommentarer:

modren sa...

Jag beundrar alla som är så smarta att de fattar. Jag gör det inte.
modren

Anja Olergård sa...

Ojdå, ja, det var ärligt. Och, antar jag, inte jättesvårt eftersom du vet att du i normala fall fattar allt. Så då skäms du inte för att nån gång inte fatta. Klokt.

Vet du att det finns ett program om en läkare (!) som kallar sig Dr Pimple Popper? Ju större böld, ju mer var hon får gå loss på, desto gladare blir hon. Men bara titeln är ju makalös.

Och min åsikt då är att det finns folk som röstar som ser på det programmet. Man kan ifrågasätta deras intelligens. Det är ungefär som att säga Folk som röstar ser på Wahlgrens värld. Dvs de har tre hjärnceller tillsammans.

Folket får de politiker de förtjänar. Det är det hemska med demokrati.

modren sa...

OK. Pimple Popper har jag tittat på för jag tycker hon är så bra mot patienterna. Wahlgrens värld har inte minsta lilla utrymme i min värld.
Men då fattar jag. Och jag skäms aldrig när jag inte fattar. För det är så urbota sällan :-)
modren, nöjd med sig själv :-)

Anja Olergård sa...

Wahlgrens värld är ju många snäpp neråt jämfört med dr Pimple Popper. Jag tror jag har sett lite av det en gång och jag håller med om att hon är fin mot patienterna. Och hon utför ju ett väldigt tacksamt jobb. Men jag har så svårt för titeln.