7 oktober

Advice to ignore

Kolhydrater är bra men fett och kolesterol kommer döda dig. Ägg är inte naturlig föda utan en långsam mördare. 

Barn behöver socialiseras på dagis från de är ett år annars kommer de efter sina kamrater.

All mat måste säljas i plastförpackningar och sen ska man dela upp sina sopor i åtta olika högar. Om du använder plastpåse till soporna kommer jordklotet att dö. 

Alla ska med. Dvs det är gruppens framgång, inte individens, som räknas. Genom att ignorera personliga behov gör vi också mest nytta för gruppen.

Om det finns för lite pengar så lånar vi mer. 

Ät allt i moderation. Om du gillar allt. Om du inte gillar nåt är energidryck jättekäckt, särskilt till tonåringar som inte äter maten i bamba. Och de gamla generationerna som lärde barn äta vad som serverades hade så fel! Det går jättebra att bara äta chicken nuggets. Titta för all del på dokumentär om hur de tillverkas. Särskilt bra för ungar som gillar rosa. 

Skolan och lärandet ska vara lustfyllt. Annars kan man inte lära sig. 

Om lärandet inte är lustfyllt utan själsligen dödande (etyder) så lär man sig ändå.

Nån måste ju komma sist när man väljer lag.

Om det finns för lite pengar trycker vi mer. 

Man kan absolut låna pengar till ett ståndsmässigt hus och två flådiga bilar och ligga på max, och inte räkna med att räntan ska gå upp eller att ena partnern ska bli sjuk. Det är inte pengarna på banken som räknas utan hur ens liv ser ut för andra som observerar en och som har mindre hus och äldre bil än du. 

Det är också viktigt att man prioriterar sitt utseende över sina relationer. Man är aldrig för ung för fillers. Sätter man bara botoxen snyggt så ser man inte ansiktsförlamad ut.

Alla måste också ha långt, fylligt, glansigt hår. Det får man genom att välja rätt, dyra produkter med ny formula. 

En liten skönhetsoperation har aldrig skadat nån. Gör den i tredje värden och kombinera med solsemester. De har ju läkare där också så vad kan gå fel. Om dina bröst, din midja och din rumpa inte ser ut som Kardashians så måste du fixa det. Kardashians är goda förebilder. Wahlgrens också. Bianca är verkligen en smart och intressant entreprenör. Det finns ingen kyrkogård för gamla influencers. 

Ju snyggare nån är desto mer kan man lita på vad de säger. En som är känd för musik eller film är den lämpligaste personen att ge politiska råd. 

Förresten är både musik- och filmbranschen fullständigt rättvisa. Ju mer känd man är desto större talang har man. Att vara känd är ett mål i sig och som gör en lycklig och bättre än andra. 

Blir man sjuk så tar samhället väl hand om en. Vården gör alltid rätt och vill allas väl. Man behöver aldrig bråka för sina rättigheter. Man blir aldrig dåligt behandlad i vården, de har ju valt det yrket för att de är serviceinriktade och älskar att hjälpa människor.

Om du har din första pojkvän när du är 25 så är det nåt fel på dig.

Om du vet vilket kön du har så ska du inte vara så säker på det. 

Om du är smart så kommer alla att märka det och ingen behandla dig som att du är ett barn eller bakom flötet bara för att du sitter i rullstol.

Vården ljuger inte för patienterna eller om patienterna i journalen.

När en politiker säger att de inte begrep hur det kunde bli som de beslutade att det skulle bli, och när de får klagomål på det ska de åtgärda det "skyndsamt". Men det kan man bara fortsätta säga år efter år utan att göra ett skvatt. 

Förordnandet gäller dessutom till 2029.

Blommor i blomsteraffär är absolut rättvist prissatta. 

Om du har ME och hävdar att det är en fysisk sjukdom, så kan du överbevisas av att det inte finns någon biomarker. Det har inget att göra med att ME får mindre forskningspengar än manligt håravfall. Läkare kan också välja att inte tro på ME. Vetenskapen är mer som en kyrka där man väljer att tro eller inte tro, som man själv har lust. 

Att du bara är en människa och kan bryta mot vilka regler som helst utan konsekvens är hela meningen med att se saker på samhällelig nivå. Det gör inget om just du kör full, eller att just du jobbar svart, eller att just du är otrogen. En människa är för lite för att räknas. Det gör ingen skillnad för samhället.

Ju snyggare nån är, desto bättre partner kommer de att bli. 

Man ska vara kär, och är man inte det av sig själv så är förhållandet dött och man kan byta till nästa och köra varannan vecka. Inte lappa och laga, sånt hörde bara till mormors generation. 

Varannan vecka är så bra för då kan man leva som singel ena veckan, supa till på vardagar och gå hem med olika personer varje dag i veckan. Men sen ändå vara en bra förälder andra veckan. Man behöver inte vara två föräldrar, och om man ändå vill vara två för sexets skull spelar det ingen roll vem man tar hem till barnen. De har ju redan en pappa. 

Sociala medier är verkligen sociala. Man kan gärna sitta med sin telefon fast man har folk bredvid sig. 

När nägln blandar fem färdiga paket från Betty Crocker och säger att det är ett recept på en paj som är keto, så kan man lita på att det är hälsosamma ingredienser och att man går ner i vikt av dem och får goda vanor. 

Politiker vill alltid samhällsmedborgarnas bästa. Annars skulle de inte vara politiker. 

Politiker förtjänar verkligen den lön de får. 

Pensionärer förtjänar verkligen den pension de får. 

Men återigen, har man inte tillräckligt med pengar så tar man bara ett sms-lån. 


Inga kommentarer: