5 oktober

Something you want to try.

Inte lätt! Jag har inga drömmar om sånt jag aldrig gjort, faktiskt, utan mest om sånt jag saknar och vill göra igen. Och de där häftiga sakerna som fallskärmshoppning eller bungyjumping som jag kunde drömma om som ung har jag inget intresse av längre. Alls.

Jag vill inte ens baka surdegsbröd. Inte resa till Asien. Kanske lära mig fotografera bättre.

Det här ser lite ut som ett konstverk men det var från när vi firade barnbarnets fem-årsdag i måndags. Jag är ännu inte du med kameran på telefonen. Sitter där och väntar efter att jag tryckt och tror att nu har det ju gått så lång tid att fotot måste vara taget. Och så tar jag ner telefonen och då tar den fotot i mitt knä. Har ju en telefon i tvåtusenkronorsklassen så alla de där särskilda funktionerna man får betala extra för har jag inte. Som vettigt snabb kamera. 

... Men jo, jag skulle såklart vilja skriva en bok. Eller fem. Kom faktiskt på en till i en dröm inatt. Fast ofta är de drömmarna så väldigt spännande och bra när man sover men helt värdelösa eller vansinniga när man vaknar. Och nu inser jag att jag ändå har glömt av den.

Vad vill du prova? 

Inga kommentarer: