11 oktober 1/2

A celebration

Mitt drömbröllop

Jag hade mina favoritblommor, magentafärgade nejlikor, i brudbuketten men förutom det var det inte jättemycket som var allt jag drömt om. Det var ju inte det yttre som var viktigt längre utan bara att det skulle bli för evigt vi. Och jag har inte haft en tydlig bild av mitt bröllop sen barnsben, även om jag har drömt om bröllop miljontals gånger och även designat bröllopsklänningar på löpande band i tonåren och köpt två meter brudtidningar. 

Men så här kommer några drömska bröllopsbilder. 


1 kommentar:

Anonym sa...

Tur att du påminde om att du skrivit så mycket kul i bloggen! Sist jag tittade var fortfarande Angela Lansbury kvar som sista inlägg. Varje dag i oktober - vilken lyx. Och många klassiska Anja-inlägg.

Jag hade inte haft några bröllopsdrömmar, inga drömklänningar eller liknande. Inte blev det något drömbröllop heller, men det blev fint på sitt sätt. Och här är vi, trettio år senare, så det blev ju bra ändå. Ibland säger jag till min Pinterest- och Instagram-älskande dotter att jag upplever att viktiga höjdpunkter i livet nu ska spelas upp för andras bedömning istället för att vara något innerligt man delar med de som betyder mest för en själv. Det tycker jag är lite sorgligt. (Ps: Jag kan numera bara publicera som anonym…) /Monnah