Imelda!!!!!!

Min Sanne kallade mig alltid Imelda för att jag hade så många skor och hand öajor. Men bor man i Borås och är både shoppinggalen men dessutom reafreak (jag köpte på allvar en marinblå skepparkavaj i ull för 69,90:- istället för 699:-). Jag hade alltid tre av allt, tre fknstövlar med klack (svart, brun, fast här hade jag också vinröd och mossgeön), tre knästövlar (svart, brun, whisky eller vad det heter), bara två mockastövlar med ull, svart och brun.

Nu har jag också ungefär så många skor som behövs, om man vidgar sina åsikter. Jag sliter ju precis inte ut mina skor och jag trodde att jag skulle kunna använda mina högjla lade när jag åker elrullstol, men det är ju bara i kyrkan jag har klackarz inte hos doktorn, och jag går bara till kyrkan 2 ggr om året och ska ta mig ur och i solen och bilen. Jag tror inte ens jag har några högklackade stövlar längre.

Men jag skulle belöna mig för en sak och kollade på Lindex, KappAhl och h&m. Hittade två bilder på Lindex som triggar mig så jag för svettningar, hjärnan stänger när för allt jag kan tänka är Måsss-te ha såna stööööööv-lar!!!!!

Se bara. Och kom sen och säg att ni inte skulle bli lyckligare av de stövlarna? Det är ju inte ens Lindex stövlar heller, de säljer ju inte det. Men här har ni återigen en som inte helst ska ha högklackade stövlar. Men vinröda crocmönstrade, högklackade stövlar, det är väl nästan förbud på att inte köpa dem? Man kan nästan gå i sjukhuskläder med bristfällig knytning där bak, men om man har såna stövlar så är man snyggast på SöS.

Jag har så många flicknamn jag vill ha, Lea, Livia, Adela, men Imelda har jag inte tänkt på förrän nu. Like it.


4 kommentarer:

modren sa...

Claudia. Men det kan man inte heta ihop med Klarin :-)
Jag blir inte lycklig av de stövlarna. Men jag gillar ju inga stövlar över huvud taget.
Men svarta promenadskor i lack! Mums! Tänker på sötlakrits.
Det finns för mycket prylar i världen. Och kläder. Inte minst i min klädkammare. :-(
modren

modren sa...

Och Louisa.
modren

Anja Olergård sa...

Ja, Claudia är vackert, på vissa språk! Ett av mina favoritnamn. Men det är ju Louisa också. Det hade jag glömt. Jag har så många tjejnamn! Hur många barn ska jag få när jag blir stor????? Och det är bara hederliga namn som passar ihop med Olergård. Claudia och Olergård blir sånt stilbrott, jag är väldigt känslig för det. Det är så många svåra problem. Annars kan jag nästan tänka mig ett barn som heter Gluten, om man ska vara modern och avvikande och låta barnets namn ha en politisk retning. Det låter nästan som ett namn. Gluten Olergård. Kanske på en hund :)

modren sa...

Gluten! Det är nog ditt undermedvetna som talar. Kanske gårdagens bröd inspirerade.
modren