Blä 1 och blä 2

Jag ska ju tillbaka till psyvården, förmodligen för att de inte kan ersätta en bensodiazepin med en annan när den första tar slut. Tiden jag "ska vara glad att jag fick" är imorgon kl 10.00. igår fick jag meddelande på 1177 och jublade hela vägen dit, HOPPAS DET ÄR INSTÄLLT, för nu har jag hela 50 dagar innan jag måste komma. Men nej, det var Sköndal som ville dubbelkolla.

Sen hade det ringt imorse från We Mind, fast jag faktiskt råkade vakna fem timmar tidigare och kunde få reda på vad de ville. "Läkaren är sjuk?" "Vi har hittat en eftermiddagstid som vi först sa att vi inte kunde ge dig pga tjocka i våra bokningstider, så nu tänkte jag erbjuda dig en tid kl 16.00 om en månad." Strålande!! Jag hetsade upp mig själv i entusiasmen.

Nej, vi ville bara veta att du hittar hit (jodå, det är fjärde gången jag är där,) och att du är välkommen.

Men ring för bövelen inga onödiga samtal! Även om de är vänliga och vill gott. Hon kan kunde i journalen att jag varit där förr. Och hade jag sett samtalet först när de hade stängt, så hade jag ju blivit jättenervös för att de ville ställa in. Ska jag förstöra sömnen imorgon och gå upp ändå? Men då får de skriva det på 1177 eller säga det på telefonsvararen. Så går det när man får nån ny som inte sätter sig in i vad ME är innan man kommer. Jag hade gått upp och kissat, men glömt dricka vatten känner jag nu, och är nu så trött att jag inte kan skriva färdigt det jag skulle till Terez medan jag var vaken. 

Men så måste jag boka klipptid i alla fall.

Och ringa Apoteket om tre grejer.

Förresten, så borde jag kanske inte göra nåt som kräver huvud idag. Jag tittade ner på golvet bredvid sängen där jag hade hittat en lapp med telefonnumret till Apoteket men som hade blåst ner. Sen var jag ganska slut, fast jag bara kan kg på sängen. Men jag ska ta blodtrycket när jag vaknar. Ni ser vad jag hittar på och kan gissa vilken jag tog.


Det går bra nu. Jag glömmer det där att om jag vaknar för tidigt så blir jag som en perserkatt i IQ.

Men jag ska försöka klara två samtal.

Inga kommentarer: