Chocolate meringue with fresh berries.
Où est la crème?
Den ser fortfarande ovispad ut, i en något grönaktig liten rund glasskål uppe till vänster i bild.
Man kanske kan hälla på den ovispad som man gör på katrinplommonsufflé? Fast då vill jag ha den i en söt kanna? Och inte en sån där liten skvätt!
Tog franskan slut för er?Om allt på bloggen måste skrivas på franska, bleve den kanske för tunn...modren som också läst franska för nåt århundrade sen
Skicka en kommentar
4 kommentarer:
Où est la crème?
Den ser fortfarande ovispad ut, i en något grönaktig liten rund glasskål uppe till vänster i bild.
Man kanske kan hälla på den ovispad som man gör på katrinplommonsufflé? Fast då vill jag ha den i en söt kanna? Och inte en sån där liten skvätt!
Tog franskan slut för er?
Om allt på bloggen måste skrivas på franska, bleve den kanske för tunn...
modren som också läst franska för nåt århundrade sen
Skicka en kommentar