Missbrukare

Inte nog med att jag är beroende av en seriös sömnmedicin, nu har jag blivit spelmissbrukare också.

Hittade en app där man inreder rum efter specifika önskemål om stil, där man kan köpa möbler så man kan göra bättre inredningar, och där man kan få poäng efter hur bra andra tycker att man är. Det var alldeles fantastiskt roligt. Och i början av veckan råkade jag spela det i ungefär fyra timmar längre än jag hade tänkt och trott, samt köpt extramöbler för 185:-. Ja, alltså verkliga pengar! Så skulle jag bara titta efter lite igår om jag hade fått respons på mina rum och det hade jag, och gjorde några till. Så hade det plötsligt gått en timme och jag tänkte att jag skulle sluta. Men bara göra färdigt vad jag höll på med. Och sen vet jag inte mer än att en timme och en kvart hade gått, och jag hade köpt möbler för 85:- till, eller om det var en femtiolapp, jag hade ju dessutom tagit sömnpiller så jag minns inte så bra längre.

Men jag insåg att jag absolut inte klarar av en app där timmarna går och där jag köper låtsasmöbler för äkta pengar, så jag avinstallerade appen och blev jättearg på mig själv för att jag varit så dum i huvudet.

Tur att jag inte dricker, jag hade så blivit alkoholist. Jag gömmer ju godis för Mikael om det är nåt väldigt viktigt godis.

1 kommentar:

Sara sa...

Jepp, det gäller att akta sig för speldjävulen. Just say no!