Snurrig

Vi ska ju ha bröllop i familjen i år. Jag har kollat på tusen klänningar hittills och hittat en jag verkligen vill ha. Men den är By Malina och finns inte i plusstorlekar. 

Sen har jag köpt två varav jag verkligen ville ha den ena. Men den fanns inte i min storlek och den jag hade fått hem var för stor. Inte bara lite för stor utan den såg bara komplett tältig ut. Så det skulle inte hjälpa att sy in ett par sömmar. Så det blev retur.

Nu har jag köpt en annan. Som var sänkt  med 1000:- så jag kände mig såååå nöjd. Kom till och med ihåg att prova längden med ett måttband för att se så den inte var gjord för korta människor.

Men midjan är fyra centimeter mindre än min. Jag vet inte hur jag tänkte där.

Så nu måste jag köpa en fleskepress, som det kallas. Jag köpte en från Miss Mary för ett år sen eller två och den satt bra och gjorde ett bra jobb, men den var inte lätt att ta på sig. Så jag tänkte att om jag inte ens orkar ta på mig strumpbyxor så kommer jag aldrig orka klä på mig en smalande body. Så jag skickade tillbaka den. Det borde jag inte ha gjort.

Jag har i alla fall sett ungefär 20 st likadana håll in-byxor från H&M på Sellpy. Så då vet man att folk blev missnöjda med dem.

Vill kanske helst ha en riktig korsett med boning, vad det nu heter. Brudklänningen var bara att dra och dra så blev midjan mindre.

Jag är så lättad att bröllopet inte handlar om mig men det hindrar inte mig från att vara ledsen för att jag kommer att vara fetast på bröllopet.

Så jag ska kolla på snygga tjocka tjejer på nätet. Melissa McCarthy är den enda jag kommer på. Nåde henne om hon har gått ner i vikt!

Det hade hon såklart.

Good for her. Nu måste jag hitta nån annan som är tjock och snygg och inspirerande. Det är inte det lättaste.

4 kommentarer:

Sara sa...

För sådär två år sen sydde jag några korsetter/korsettliknande saker till lajvande ungdomar i familjen. Med boning gjord av buntband. Det var jättekul men kanske inte så ME-vänligt.Och kanske inte världens prydligaste resultat eftersom det var jag som sydde. Men kul!

Anja Olergård sa...

Låter väldigt avancerat att sy det!! Bravo!

modren sa...

Boning? Som i huset man bor i? Men fy för korsetter, man får bara ont i magen av dem. Och mår illa och får svårt att andas och röra sig.
Men visst är det trist (obs rim) att känna sig tjock. Du får kanske bara kompensera med ditt enastående vackra, leende ansikte. Och tänka på att du inte är universums medelpunkt, särskilt inte den dagen. Alla kommer att titta på den vackra bruden. Klen tröst, jag vet.
modren

Anja Olergård sa...

Nej, boning (engelska) är några grejer som går lodrätt på plagget och som är av ett hårdare material än tyg och klämmer på riktigt. Typ.