Fy vad fult!

Läste nyss om att ett stort sällskap om 11 vuxna och fem barn har lurat en restaurang på över 8 000:- när de angav en byggfirma som inte hade med saken att göra som betalningsansvarig för julbordet. De har antagligen avbokat på en annan restaurang när de inte fick betala mot faktura, och kanske har fler bokningar ute, säger den drabbade restaurangen.

Med Corona som har slagit så hårt mot restaurangägare så tycker man att det är en bra idé att åka runt och stjäla julbord med barn? Jag kan inte fatta vilken usel människa som sätter det i system. 

3 kommentarer:

Monica sa...

Jag förlorade hoppet för mänskligheten för länge sedan på en av mina dåliga dagar. Alltså, ibland har jag fördragsamhet, men har jag en riktig skitdag (stavas kanske typ liksom PMS) verkar den här typen av beteende finnas på alldeles för många ställen runt omkring mig.

Anja Olergård sa...

Jag tror jag är förskonad eftersom jag träffar så sällsynt få människor. Så jag tror att jag bor i om inte Lilla huset på prärien så åtminstone downstairs på Downton Abbey, där alla utom en eller två är alltigenom goda.

Monica sa...

Jag träffar också fantastiska människor och har dem omkring mig. Det krävs dock minst femtio goda människor för att uppväga en rutten. Jag har inte så många sådana att behöva förhålla mig till, särskilt inte under dessa tider. Däremot tror jag att den ökade stressen har tagit fram lite jobbiga sidor hos en del. Själviskhet, plumphet, elakhet, snålhet, habegär. Idag har jag en mycket bättre dag än jag hade då jag skrev den förra kommentaren. Sådana dagar har jag för det mesta ändå.