Allt på en gång

Vi har visst fått vattenläcka i förrådet, men pappa har slitit med det i två dar och säger att våra grejer verkar ha klarat sig. Vi delar förrådet med mamma och pappa. 

Men sen ikväll fick Mikael lågt socker och fick sen sitt vanliga magkaos så han fick rusa upp innan sockret var normalt och då ligger jag spänd och lyssnar så han inte ramlar. Han har bara ramlat en gång men det var en gång för mycket. 

Och bara för att en olycka sällan kommer ensam så har sängen gått sönder. När jag hade vattnat växten i sovrumsfönstret satte jag mig för att vila mig vid fotändan innan jag skulle lägga mig. Då brakade sängen ner en bit i ena hörnet och man såg var träet hade brustit. Och det var så obehagligt att jag tvingade M att kolla på skadan när han nu var så igång efter att ha ätit socker, och han drog upp rammadrassen lite och då gick brädan tillbaka lite. Men vi behöver köpa ny säng typ imorgon.

Men då kan jag kontra med underbara nyheter! Efter min konstiga (?) reaktion (som jag skrev på 1177 om, inför återkopplingssamtalet) på kortisoninjektionen är jag nu smärtfri! Har ont i en annan led i tummen som jag. LG inte har noterat förr r att rumbaswn gör ondare. Och det gör väldigt mycket mindre ont där än på det vanliga stället. Kan knappt fatta det. 

Såg dessutom en som säger att hennes kortisoninjektioner räcker ett år. Det har jag aldrig hört förr men om jag nu kan vara smärtfri en månad eller två så tar jag det. Nu får vi bara hoppas att reaktionen inte gör att de säger att det gör vi aldrig om.

Dessutom fick jag migrän i torsdags efter vårdbesöket men det var försiktigt migrän. Som det hjälpte med Alvedon och Ipren för. Då är det ju inte farligt. Och igår tog jag migränspruta och det brukar trigga migrän samma kväll men inte igår!

Dessutom sa A mitt namn för första gången förra helgen. Han brukar inte tycka sig behöva prata så mycket så det var underbart när han sa Hejdå Anja! E gav oss en teckning och den var till både farfar och mig.

Ja, men då kollar jag för säkerhets skull efter sängramar på Blocket. 

4 kommentarer:

Monica sa...

Lycka till med "allt"! (Igår frågade jag en kompis om allt var bra. Han svarade på väldigt osvenskt sätt att allt inte var bra, men att det fick gå ändå.) Det verkar som att det mesta ändå går att lösa. Heja!

Anja Olergård sa...

Tack. "Allt" löser sig nog. Det har det ju gjort förr.

Humlan sa...

Så typiskt att elände kommer i sjok sådär, men fint att det vägdes upp av lite positiva saker. Och kanske sängdebaklet leder till något gott, en skönare säg s
Kanske. Fast det kanske inte är madrassen ni ska köpa ny, bara stommen?

Men är inte det livet på ett sätt, det ska alltid vara nåt som måste fixas eller strular?
Så man får göra som du och fokusera på de glädjande sakerna i stort och smått, så det blir balans. Jag är glad över att du är tillbaka I bloggform😊. Det piggar alltid upp min dag!


Kramar 🤗💜

Anja Olergård sa...

Tack!