Happy Halloween

Vi har haft två Halloweenutklädningsgrupper här. De ena kom strax efter att Mikael köpt godis så de hade en hel skål med slev att gräva i. De andra kom strax före kl 20.00 igår och allt som var kvar då var tio gula vingummi. Dessutom orkade Mikael inte ta på sig byxor så han öppnade i kalsongerna och sa genom dörrspringan att han inte var påklädd och därför inte öppnade dörren, och det här är allt godis vi har kvar, sorry. Han är så gullig. 

Annars var nog det här min favoritutklädning i år.

3 kommentarer:

modren sa...

Vansinnigt roligt!
Är dock inte lika säker på att min numera blinde bror skulle skratta.
Och jag läste i tidningen att ett gäng tonåringar hallowweenade och när de inte fick godis av nån så krossade de hans fönsterruta. Fy och bu och skäms.
modren

Anja Olergård sa...

Jag läste om några tonåringar som inte heller fick godis (det var slut) och då kastade ägg på huset. Att godkänna ligister som misslyckats med tiggeri är inte nåt jag stöder.

Jag läste att i USA så får man bara ringa på hos folk som själva har dekorerat med Halloweentema. De andra har inget godis att dela ut så dem får man inte ringa på. DET skulle vi importera!

modren sa...

Bra USA-idé! Om nån hade kommit till vårt 55+-hus t ex så hade det nog inte funnits nåt godis alls hos nån. Halloo - vad säger du pojk? De flesta äldre verkar tycka som jag att det är en löjlig och osvensk tradition.
Tacka vet jag Thanksgiving! Men den är säkert inte nog PK för att ta efter här i kravmaskinernas förlovade land.
småsurt inlägg av modren