Nattarbete

Min mans mardrömmar har varierat under de tolv åren vi varit gifta. De beror till stor del på vad han arbetar med. Hans nuvarande yrke leder till mer mardrömmar än hans andra jobb. Han har väckt sig själv genom att skrika högt av rädsla. Senast var han lite vilse och förstod inte varför han var klarvaken så plötsligt, men jag (och grannarna?) hade ju hört skriket.

Hört för en minut sen: Ojojoj, vänster!!!!!

Inte lätt att krocka på nätterna. Eller undvika det.

Själv har jag drömt mycket jobbigt senaste par veckorna eftersom jag sovit sämre. Inte som att jag krockar och nästan dör, men i drömmarnas värld är ju allting på så stort allvar.

Dels har jag drömt att jag har epilerat mig för dåligt och nån har upptäckt en stor hårtofs på fel ställe. Bokstavligen hårtofs! Serious stuff. 

Sen drömde jag också, på tyska, att jag var i Freiburg och fick ta hand om nåt som jag inte hade glosor till. Vad jag kämpade. Vaknade helt slut.

Pappa säger att han brukar drömma att han flyttar sten och vaknar också helt slut.

Jag ska försöka skärpa mig ordentligt så jag kan sova gott i natt. Ska sätta mig med statistiken nu för året och se om det inte går att dosminska fetmedicinen som jag har försökt så att skära ner på.

Inatt vaknade jag efter hela två timmars sömn av att Mikael nuddade mig på fingret. Då sover man ju liksom inte nog djupt. 

Sov gott och hoppas ni drömmer sött!




2 kommentarer:

modren sa...

Definition från Uardaakademin: knätofs och armborst = generande hårväxt
modren

Monica sa...

Jag önskar dig så god sömn och effekterna av den. Även M, så klart! Mardrömmar är ju hemska...