Fasa och beundran

Såg en text om Angela Lansbury som ger mig blandade känslor, helt klart. Det om att hon fick folk som gästspelade och därmed förnyade sina försäkringar och pensioner är ju en saga, så vacker är den.


Men denna kvinna är alltså i princip jämnårig med mig, det fattas bara fyra år. Hjälpes!!!

Fast jag har å andra sidan botox i ansiktet och har dessutom fyllt ut rynkorna med fett helt utan extra kostnad, samt i princip aldrig solat. Så just mitt ansikte är inte särskilt gammalt. Men ändå. På bilden ser hon snarare ut som en 75-åring.

Men vad gör det, egentligen!!!

Såg nytt avsnitt av Jeopardy härom kvällen. Bea Uusma var med och var duktig. Men min första tanke när jag såg henne var att hon måste ha gjort en ansiktslyftning som inte var så lyckad. Och är det illojalt att tänka så om en medsyster? Eller är systraskap något annat och jag får absolut tycka att det inte var min grej med sånt ansikte? När det gäller såna där extremopererade har ju alla åsikter och ingen känner att de måste hålla igen för att vara schyssta.

Jag vet inte. Vet inte vad lojalitet och systraskap kräver. Det kan i alla fall inte kräva att man säger att kejsarens nya kläder är vackra.