 Dessutom -- och detta måste väl noteras inför framtiden, precis som E&R:s första potatiskokning för nån vecka sen sen de gifte sig för över 3 år sen -- lagade jag mat för första gången på riktigt i min lägenhet. Förra veckan var ju m&p kvar här fortfarande och då gjorde jag som jag brukar. Säger inget mer... Och i söndags tog jag bara och värmde en färdig paj, that's how tired I was. Men idag använde jag spisen, och en skärbräda, och lite sånt. Gjorde kycklingsallad med pestodressing. Man görer sålunda:
 Dessutom -- och detta måste väl noteras inför framtiden, precis som E&R:s första potatiskokning för nån vecka sen sen de gifte sig för över 3 år sen -- lagade jag mat för första gången på riktigt i min lägenhet. Förra veckan var ju m&p kvar här fortfarande och då gjorde jag som jag brukar. Säger inget mer... Och i söndags tog jag bara och värmde en färdig paj, that's how tired I was. Men idag använde jag spisen, och en skärbräda, och lite sånt. Gjorde kycklingsallad med pestodressing. Man görer sålunda:Skär kyckling i munsbitar (tillaga den om du inte har färdiglagad sen tidigare. Alltså, man äter inte kyckling rå hade Martha Stewart behövt säga). Koka pasta. Skär och blanda sallad (hade ingen ruccola så jag tog vanlig isberg), gurka, purjolök, spritärter (observera att allt är grönt!). Tillsätt cashewnötter och blanda alla ingredienserna. Gör en dressing av pesto och [nån mejeriprodukt] och blanda.
 
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar